Winkelwagen Nu bestellen 0 artikelen(€ 0,00)
Daarom koop je bij Witte Hal

Gratis verzending

Al onze online bestellingen worden gratis verzonden. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan bij het afrekenen.

Meer over het verzenden

14 dagen bedenktijd

Bij de aankoop van producten in onze webshop heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

De kosten voor het retourzenden zijn voor eigen rekening.

Meer over de bedenktijd

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Onze klantenservice is 6 dagen per week bereikbaar om te helpen met het beantwoorden van je vraag. Buiten de openingstijden kun je ons uiteraard een bericht sturen via email of facebook.

Naar klantenservice

Voor 15:00 uur besteld? Morgen al in huis!

Plaats je een online bestelling voor 15:00 uur en hebben wij het product voorradig in ons centrale magazijn dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden. Bestellingen die op zondag geplaatst worden verzenden we op maandag.

Mocht de levertijd van een product onverhoopt langer zijn dan verwacht dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Meer over de levertijd

Ruim assortiment

We hebben een magazijn met meer dan 15000 producten. Dit stelt ons in staat om je bestelling direct te verwerken zodat je snel van je aankoop kan genieten.

Installatie door ervaren monteurs

Als je in de winkel nieuwe apparatuur koopt kun je rekenen op de expertise van Witte Hal. Een witgoed-apparaat wordt door een ervaren monteur geïnstalleerd zodat je er direct mee kan werken. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee en indien gewenst ook het oude apparaat.


Heb je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Onze medewerkers van de afdeling Klantenservice geven graag antwoord op al je vragen.
Vul het contactformulier in, mail naar info@wittehal.com of bel 077-3201310.